Mod de preparareSe curata pieptul de os si piele, se spala, se taie cubulete si se pune intr-o tigaie, adaugam cam 50 ml ulei la undit deoarece pieptul nu are grasime si da un plus de savoare. Lasam la undit pana se rumeneste, si apoi adaugam ceapa tocata marunt, usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul iute taiat felii subtiri si lasam ca ceapa sa se prajeasca pana se face aurie. Peste ceapa adaugam ardeiul gras taiat felii fine si rosiile taiate felii fine, turnam o cana de apa de 300 ml. si lasam sa fiarba bine. Cand rosiile si ardeiul gras sunt fierte, adaugam o lingura de pasta de tomate, seminte de chimen, busuioc, vegeta de pui si mai lasam cateva minute la fiert.

Intr-o oala punem cam 1 l .de apa la fiert si cand apa clocoteste punem pastele la fiert cam 8 minute, apoi le clatim cu apa rece si le punem peste sosul picant. Le mai fierbem inca cinci minute, apoi oprim focul.

Pofta buna!