Cernem faina intr-un vas,adaugam aromele,zaharul si praful de sare si amestecam bine.

Unim si untul taiat cubulete,mierea si oul.

La inceput va fi un aluat foarte tare,insa dupa 1 minut de framantat va deveni chiar moale.

Il infasuram in folie alimentara si il dam la frigider timp de 2-3 ore.

Ideal ar fi daca l-am lasa peste noapte.

Pudram masa cu faina,impartim aluatul in 2 parti egale,fiindca se va fi intarit.

In acest fel,ne va fi mai usor sa lucram cu el.

Intindem o foaie de cca 0,8 minim 0,5 mm. Preincalzim cuptorul la 180 g. Decupam cu formele pt biscuiti si punem biscuitii formati in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei.

Dam la cuptor timp de 10-12 minute, vor fi moi cand ii vom scoate,insa se cand se racesc devin crocanti.

Ii lasam la racit si facem si a doua tura de biscuti.

Va trebui sa lasam un pic de spatiu intre ei,findca vor mai creste cativa cm.

Mixam un albus,iar cand e ferm, adaugam (mixand in continuare) putin cate putin 200 g zahar pudra.

Impartim in cate culori dorim sa obtinem si amestecam colorantii.

Formam conuri din hartie de copt(eu am gasit niste saculeti speciali pentru ornat) si dam frau liber imaginatiei.

Se gaseste in comert pasta de zahar gata facuta si colorata .

Bombonele de la m&m le-am lipit cu pasta de zahar. Pentru pastrare puteti pune turta dulce intr-o cutie de metal(o sa fie mai moale si parca la fel de proaspata si dupa 2 saptamani)