Detalii Ghiveci de Legume pe Baza de Pastai
Din aceste ingrediente au iesit 3 portii. Ceapa se curata si se toaca julien, si se pune la calit in ulei. Se adauga morcovul taiat rondele, apoi ardeiul si gogosarul felii. Se lasa 2-3 minute pe foc, apoi se adauga pastaile curatate si taiate in bucati de 4-5cm. Se adauga o canita de apa (aproximativ 100ml), sarea, se acopera si se lasa la foc mediu, amestecand din cand in cand. Cand s-au facut pastaile pe jumatate, se adauga dovlecelul taiat cuburi (e prima oara cand adaug dovlecel in macarea asta, si mi-a placut cum a iesit). Spre sfarsit se adauga sucul de rosii si usturoiul taiat. Se serveste presarat cu patrunjel verde. Eu am adaugat si niste branza sarata.
Din aceste ingrediente au iesit 3 portii. Ceapa se curata si se toaca julien, si se pune la calit in ulei. Se adauga morcovul taiat rondele, apoi ardeiul si gogosarul felii. Se lasa 2-3 minute pe foc, apoi se adauga pastaile curatate si taiate in bucati de 4-5cm. Se adauga o canita de apa (aproximativ 100ml), sarea, se acopera si se lasa la foc mediu, amestecand din cand in cand. Cand s-au facut pastaile pe jumatate, se adauga dovlecelul taiat cuburi (e prima oara cand adaug dovlecel in macarea asta, si mi-a placut cum a iesit). Spre sfarsit se adauga sucul de rosii si usturoiul taiat. Se serveste presarat cu patrunjel verde. Eu am adaugat si niste branza sarata. Se poate servi si alaturi de orez fiert simplu, pentru o masa mai consistenta.
Etichete:
ceapa,
verdeata,
usturoi,
morcovi,
rosii,
ardei,
ulei,
dovlecei,
retete fara gluten,
retete fara lactoza,
retete vegetariene,
retete pentru copii,
retete pentru diabetici,
retete pentru hepatita,
retete pentru hipertensivi,
retete fara grasimi