Pastele se fierb dupa instructiunile de pe cutie apoi se scurg. In apa in care fierb, este bine sa puneti ulei pentru a nu se lipi pastele intre ele. In alt vas se pune spanacul la fiert in apa cu sare si eventual putina vegeta daca doriti. Ceapa si usturoiul de toaca, busuiocul se toaca si el. Pastele dupa ce au fiert se scurg si se pun pe un servet absorbant, una langa alta, spanacul se scurge si el si apoi se toaca. Intr-o tigaie se pune uleiul si se adauga ceapa si usturoiul si se prajesc cateva minute dupa care se pune spanacul si busuiocul tocat si se mai amesteca un minut sau pana nu mai avem in tigaie nici un strop de apa. Se lasa cateva minute la racit dupa care se amesteca cu branza de vaci, piper si parmesan ras (eu am pus destul de mult aproape 50 gr) Se drege de sare daca mai este cazul. Carnea de pui se toaca si ea marunt si se pune peste compozitia de branza, se amesteca bine. Se umplu pastele pe rand cu amestecul de mai sus si se pun in tava termorezistenta, una langa alta. Se trece la prepararea sosului. Rosile se decojesc si se preseaza cu o furculita sau se toaca marunt. Se mai scurge putin din sucul lor pentru a micsora timpul de fierbere. Se pune intr-o tigaie rosiile si se sareaza si se pipereaza, se tin la foc si se lasa la fiert. Cand incepe sa scada sucul de pe ele se adauga usturoul pisat si busuiocul, se gusta de sare si de piper, se drege daca mai este cazul. Se ia de pe foc si se toarna peste paste, in tava. Se presara din belsug parmesan ras si mozzarella si se da la cuptor pentru ateva minute pana se topeste branzaPastele se fierb dupa instructiunile de pe cutie apoi se scurg. In apa in care fierb, este bine sa puneti ulei pentru a nu se lipi pastele intre ele. In alt vas se pune spanacul la fiert in apa cu sare si eventual putina vegeta daca doriti. Ceapa si usturoiul de toaca, busuiocul se toaca si el. Pastele dupa ce au fiert se scurg si se pun pe un servet absorbant, una langa alta, spanacul se scurge si el si apoi se toaca. Intr-o tigaie se pune uleiul si se adauga ceapa si usturoiul si se prajesc cateva minute dupa care se pune spanacul si busuiocul tocat si se mai amesteca un minut sau pana nu mai avem in tigaie nici un strop de apa. Se lasa cateva minute la racit dupa care se amesteca cu branza de vaci, piper si parmesan ras (eu am pus destul de mult aproape 50 gr) Se drege de sare daca mai este cazul. Carnea de pui se toaca si ea marunt si se pune peste compozitia de branza, se amesteca bine. Se umplu pastele pe rand cu amestecul de mai sus si se pun in tava termorezistenta, una langa alta. Se trece la prepararea sosului. Rosile se decojesc si se preseaza cu o furculita sau se toaca marunt. Se mai scurge putin din sucul lor pentru a micsora timpul de fierbere. Se pune intr-o tigaie rosiile si se sareaza si se pipereaza, se tin la foc si se lasa la fiert. Cand incepe sa scada sucul de pe ele se adauga usturoul pisat si busuiocul, se gusta de sare si de piper, se drege daca mai este cazul. Se ia de pe foc si se toarna peste paste, in tava. Se presara din belsug parmesan ras si mozzarella si se da la cuptor pentru ateva minute pana se topeste branza