Am pus zeama la fiert. Am adaugat boabele de piper, boabele de mustar, cartofii taiati cubulete, ceapa si usturoiul.

In timp ce supa a fiert am pregatit branzeturile pe care le-am ras pe razatoarea mica.

Cand legumele din supa s-au fiert, am luat oala de pe foc si cu ajutorul mixerului vertical le-am maruntit obtinand o compozitie mai groasa.

Am pus din nou oala pe foc, am adaugat berea si branza de vaci apoi am amestecat continuu cu telul.

Cand aceasta s-a omogenizat si a dat in clocot am oprit focul si am adaugat celelalte branzeturi. Am continuat sa amestec energic cu telul pana cand branzeturile s-au topit iar supa a capatat consistenta aceea fina si cremoasa.

Am potrivit-o de sare si am servit-o calda cu rondele crocante de cascaval Emmentaler.

Pofta buna!Pont: Cand pregatiti supa limpede de pui pastrati din zeama 500 ml sau un litru la congelator. Va va prinde foarte bine cand gatiti supe crema.