-Se curata, se spala carnea si se portioneaza in bucati aproximativ egale de 4-5 cm, sau dupa preferinta. Cu cat bucatile de carne sunt mai mici, cu atat se vot gati mai repede. (Muschiuletul de porc este foarte fraged si nu necesita timp mare de gatire).-Se condimenteaza bucatile de carne cu putina sare, piper si cu ajutorul unei pensule se ung cu putin ulei de masline. Se acopera cu folie alimentara si se lasa la rece cca 10 minute.-Cat timp carnea sta la rece se poate pregati garnitura preferata. Eu aici am preparat un orez basmati salbatic cu legume, voi puteti pregati garnitura preferata.-Intr-un vas/ tigaie se incinge restul de ulei si se prajesc usor bucatile de carne pe ambele parti, pana cand se rumenesc putin.-Se toarna vinul peste carnea prajita si se lasa sa fiarba la foc mic.-Intre timp se amesteca bine amidonul (sau faina) cu mierea, sosul de soia si 1-2 linguri de apa, pana devine un sos omogen ca o smantana.-Se toarna sosul obtinut peste carnea cu vinul din tigaie, se amesteca bine si se lasa sa fiarba la foc mic, cca 10-15 minute, sau pana cand carnea este fiarta iar sosul de soia s-a ingrosat. Cand carnea in sos este gata se da la o parte de pe foc si se condimenteaza cu piper proaspat rasnit.-Muschiuletul de porc astfel gatit se serveste cald, pregatindu-se portiile pe farfurie: se aseaza cateva bucatele de carne, garnitura (de orez, in cazul meu), se stropeste cu sosul de soia, iar restul de sos se toarna in sosiera si se serveste separat. Se poate orna dupa preferinta, eu de exemplu, am taiat deasupra cateva frunze de arpagic.

Mai multe detalii, fotografii si explicatii gasiti pe: https://vickysrecipes.wordpress.com/Pofta buna!