Taiem carnea cubulete,o spalam, o lasam la scurs si apoi o dam prin masina de tocat.

Amestecam bine cu mana carnea astfel tocata si o punem intr-o tigaie mai inalta si adaugam peste ea o cescuta cu apa.

Lasam pe foc,avand grija sa amestecam din cand in cand, pana cand carnea isi schimba culoarea .

Lasam la racit .

Intre timp curatam verdeturile(ceapa,usturoiul si patrunjelul),le spalam si apoi le taiem marunt.

Adaugam verdeturile peste carne si condimentam dupa gust cu sare si piper.

Adaugam ouale si amestecam bine pentru o buna omogenizare.

Pregatim forma......din pacate nu am poze din din timpul prepararii.

Eu am folosit o forma 30/12.

Ungem forma cu ulei si o tapetam cu fainaImbracam forma cu felii de bacon(feliile de bacon fiind foarte subtiri le-am suprapus putin ).

Mai intai imbracam un perete al formei......asezam feliile de bacon pe peretele formei astfel incat acestea sa acopere jumatate din fundul formei si sa cada putin pe exterior.

Pe celalalt perete al formei asezam bucatile de bacon astfel incat sa se uneasca cu celelalte felii de pe fundul formei,lasand deasemenea sa cada putin pe exterior.

Impartim compozitia in doua........turnam jumatate de compozitie in tava apoi asezam ouale fierte pe lungimea acestora.

Acoperim cu restul de compozitie.

Imbracam cu feliile de bacon cazute pe marginea formei.

Batem bine un ou si ungem drobul cu el.

Preincalzim cuptorul.

Dam la cuptor la 180 grade pentru circa 45 min. Feliem.

Va doresc pofta buna!