Bateti cu mixerul crema de branza cu zahar si esenta pana se topeste zaharul. Adaugati smantana si faina si mixati rapid. Adaugati cate un ou, mixand bine dupa fiecare. Puneti compozitia intr-un vas termorezistent pe care il asezati intr-o tava cu apa. Dati la cuptor la 170 grade pentru 45 de minute (in baie de abur nu va crapa deasupra).

Lasati la racit, acoperiti cu folie si dati la frigider pentru 4 ore(sau toata noaptea).

Luati cu lingurita parti din cheescake si modelati bine cu mainile bilute. Dati la frigider 2-3 ore.

Infigeti cate un betisor in fiecare bila pt a abtine acadele si dati bilele la congelator cateva ore.

Topiti ciocolata in microunde sau pe abur.

Treceti bilele prin ciocolata si presarati rapid bombonele decorative .

Asezati acadelele cu capul in jos pe o farfurie ai pastrati-le la frigider in momentul servirii.