ALUAT: Faina o amestecati cu praful de sare si 4 linguri de zahar. Peste laptele incalzit adaugati o lingura de zahar si presarati plicul de drojdie, asteptati 5-6 minute pentru a se activa. Adaugati oul, untul topit, esenta de vanilie, peste lapte si amestecati pana obtineti un aluat, apoi framantati circa 10 minute. Mai adaugati faina daca este nevoie, apoi lasati aluatul 30 de minute sa creasca.

Dupa ce a crescut aluatul,il intindeti bine in forma de dreptunghi,il ungeti pe tot cu untul la temp.camerei,apoi presarati peste tot zaharul,visinile,coaja de lamaie si rulati din partea mai lunga a aluatului.

Taiati rulouri de dimensiunea dorita, le ungeti cu unt si le puneti in cuptorul preincalzit pana se rumenesc, cam 35-40 minute.

Glazura: Amestecati toate ingredientele pana obtineti o pasta moale care curge si o puneti peste rulourile caldute. Optional, puteti pune si gem peste rulori,eu am pus de capsiuni.

Pofta buna!