Se fierb cartofii si broccoli. Intr-o tigaie se pun 3-4 linguri ulei de masline, usturoiul, se rumeneste putin si se adauga broccoli, faramitati (nu mult) cu furculita. Se pun 6 linguri cu sos bechamel, se sareaza si pipereaza dupa gust. Intr-o tava unsa cu unt (presarata cu putin pesmet) sau captausita cu hartie, se pun cartofii taiati in felii de circa 1 cm. maxim 1, 5 cm. Se sareaza si stropesc cu putin ulei, deasupra se pun broccoli, se niveleaza pe toata suprafata. Deasupra se presara branza rasa si pesmetul. Se da la cuptorul incalzit circa 30-40 minute pana cand se rumeneste.

Se fierb cartofii si broccoli. Intr-o tigaie se pun 3-4 linguri ulei de masline, usturoiul, se rumeneste putin si se adauga broccoli, faramitati (nu mult) cu furculita. Se pun 6 linguri cu sos bechamel, se sareaza si pipereaza dupa gust. Intr-o tava unsa cu unt (presarata cu putin pesmet) sau captausita cu hartie, se pun cartofii taiati in felii de circa 1 cm. maxim 1, 5 cm. Se sareaza si stropesc cu putin ulei, deasupra se pun broccoli, se niveleaza pe toata suprafata. Deasupra se presara branza rasa si pesmetul. Se da la cuptorul incalzit circa 30-40 minute pana cand se rumeneste. In loc de cartofii taiati felii, se poate face un piure cu putin unt, branza-cascaval ras.. eventual un ou. Acesta se pune in tava unsa cu unt si tapetata de pesmet, apoi puneti broccoli cu bechamelul ... restul exact ca in reteta. Preparat asa, devine si mai consistent.