Intr-un castron se amesteca laptele praf impreuna cu zaharul pudra si nuca de cocos. Se amesteca bine dupa care se adauga untul (la temp. Camerei) si se framanta in continuare. La final se adauga smantana. Daca aluatul este tare se mai pune smantana, pana ce aluatul devine omogen, numai bun de modelat bilute. Compozitia bomboanelor am impartit-o in doua parti egale, una specifica Raffaello si una cu cacao. Ambele sunt foarte bune. Se pot umple cu alune (eu le-am preferat simple).

Intr-un castron se amesteca laptele praf impreuna cu zaharul pudra si nuca de cocos. Se amesteca bine dupa care se adauga untul (la temp. Camerei) si se framanta in continuare. La final se adauga smantana. Daca aluatul este tare se mai pune smantana, pana ce aluatul devine omogen, numai bun de modelat bilute. Compozitia bomboanelor am impartit-o in doua parti egale, una specifica Raffaello si una cu cacao. Ambele sunt foarte bune. Se pot umple cu alune (eu le-am preferat simple).