Preparea este simpla: Untul se topeste la temperatura mica si se adauga rece peste ouale mixate in prealabil ffff bine cu zahar. Se adauga uleiul, vanilia, faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Se framanta coca si se da la frigider timp de o ora. Se formeaza bile de marimea unei nuci care se tavalesc prin zahar pudra. Tava trebuie sa fie tapetata cu hartie de copt. Se aseaza bilutzele pudrate la distanta si se coc 20 min la 180 grade. Nu am poze cu coca, am uitat sa fac. fursecurile raman crocante! eu le pastrez in cutie de metal.

Preparea este simpla: Untul se topeste la temperatura mica si se adauga rece peste ouale mixate in prealabil ffff bine cu zahar. Se adauga uleiul, vanilia, faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Se framanta coca si se da la frigider timp de o ora. Se formeaza bile de marimea unei nuci care se tavalesc prin zahar pudra. Tava trebuie sa fie tapetata cu hartie de copt. Se aseaza bilutzele pudrate la distanta si se coc 20 min la 180 grade. Nu am poze cu coca, am uitat sa fac. fursecurile raman crocante! eu le pastrez in cutie de metal.