Punem 2 l de apa pe foc si cand incepe sa fiarba adaugam 2 lgt de sare, 1/3 lgt ienibahar macinat, coriandru, foi de dafin si pastele. Amestecam mereu si lasam sa fiarba al dente vreo 8 min, le gustam. Calim carnea si legumele pe rand in ordinea urmatoare : usturoiul zdrobit, ceapa tocata, kaizerul cuburi, maslinele, morcovul ras si ardeiul taiat julliene. Punem rosiile, 1/2 cana de apa de la fiertul pastelor, o parte din verdeata, 1 lgt condimente uscate formate din : rosii uscate, busuioc, piper, usturoi, boia, patrunjel si restul de boia, curry si curcuma. Adaugam in transe pastele scurse si le calim 2 min impreuna cu sosul. Asezam intr-un vas 1/2 din paste, verdeata, 1 lgt condimente, o mana de branza si doua de cascaval. Punem restul de paste, verdeata, condimente si branza. Batem ouale cu smantana si le punem peste. Dam la cuptor vreo 10 min la 180 de grade doar cat sa se rumeneasca deasupra nu sa se usuce de tot sa ramana fara sos. Sunt ft bune si in prima faza fara sa le mai dam la cuptor. Se mai poate face in fel urmator, nu mai amestecati pastele cu sosul ci se pune un rand de paste, unul de sos, verdeata, branza si ouale batute.