* Nucile macinate se amesteca cu 250 g zahar pudra si cu o lingura cu cacao. Se mixeaza acest amestec cu un ou folosind paletele spiralate pana la obtinerea unui amestec consistent. Compozitia obtinuta se inveleste cu grija in folie din plastic si se pastreaza la frigider pentru 1 ora. Acesta este viitorul blat . * Untul se mixeaza impreuna cu 120 g zahar pudra, folosind paletele spiralate. Se adauga galbenusurile fierte trecute in prealabil prin sita si esenta de vanilie. Se mixeaza compozitia in continuare pana la obtinerea unui amestec omogen. * Compozitia pastrata la rece se intinde uniform pe o planseta de lucru cu ajutorul unui sucitor (astfel incat blatul obtinut sa dobandeasca prin modelare forma aproximativ dreptunghiulara iar grosimea acestuia sa fie de aproximativ 0, 7 mm.). * Crema pregatita anterior se intinde la suprafata blatului cu ajutorul unei spatule pentru bucatarie. * Se ruleaza cu multa grija blatul apoi se inveleste in folie din plastic. Se pastreaza astfel la rece timp de 3 - 4 ore inainte de servire.* Nucile macinate se amesteca cu 250 g zahar pudra si cu o lingura cu cacao. Se mixeaza acest amestec cu un ou folosind paletele spiralate pana la obtinerea unui amestec consistent. Compozitia obtinuta se inveleste cu grija in folie din plastic si se pastreaza la frigider pentru 1 ora. Acesta este viitorul blat . * Untul se mixeaza impreuna cu 120 g zahar pudra, folosind paletele spiralate. Se adauga galbenusurile fierte trecute in prealabil prin sita si esenta de vanilie. Se mixeaza compozitia in continuare pana la obtinerea unui amestec omogen. * Compozitia pastrata la rece se intinde uniform pe o planseta de lucru cu ajutorul unui sucitor (astfel incat blatul obtinut sa dobandeasca prin modelare forma aproximativ dreptunghiulara iar grosimea acestuia sa fie de aproximativ 0, 7 mm.). * Crema pregatita anterior se intinde la suprafata blatului cu ajutorul unei spatule pentru bucatarie. * Se ruleaza cu multa grija blatul apoi se inveleste in folie din plastic. Se pastreaza astfel la rece timp de 3 - 4 ore inainte de servire.