Pui intr-un vas laptele, mierea, zaharul, untura,oul, si bicarbonatul .

Bati binecu telul la bain-mare pana isi dubleaza volumul. Iei vasul de pe foc si incorporezi toata faina odata, amestecand cu o lngura de lemn . Lasi sa se raceasca si framanti cu mana.

Imparti aluatul in cinci bucati si intinzi pe rand foi de dimensiunea tavii.

Le coci pe fundul tavii presarate cu faina cca 10 minute. Desprinzi cu cutitul foile si le lasi sa se raceasca.

Pentru crema, pui la fiert laptele, cu grisul si coaja de la lamaie.

Lasi sa se raceasca dupa care incorporezi zeam de la lamaie, untul si zaharul vanilat si 200 gr zahar . O inparti in doua . O parte o lasi alba, iar in cealalta pui nessul dizolvat cu o picatura de apa .

Asezi o foaie, ungi cu un strat de crema alba, pui alta foaie, ungi cu crema cu ness si tot asa pana cand termini foile. Deasupra intinzi un strat de crema alba in care ai incorporat nuca macinata.