Cuptorul se incalzeste la 190C. Forma se tapeteaza. Eu am folosit forma de silicon, deci am sarit peste acest pas. Crusta: Biscuitii sfaramati se combina cu untul topit, apoi se apasa pe fundul vasului si se da la rece pana pregatim umplutura. Umplutura: Frisca batuta se amesteca cu dovleacul, apoi se adauga zaharul, ouale (pe rand), mierea, condimentele si sarea. Compozitia se toarna peste crusta, iar forma se tine in cuptor cca 45 min, pana cand mijlocul nu mai joaca daca miscam usor de forma (folosim si testul scobitorii). Se pudreaza cu zahar sau se orneaza cu frisca batuta.

Cuptorul se incalzeste la 190C. Forma se tapeteaza. Eu am folosit forma de silicon, deci am sarit peste acest pas. Crusta: Biscuitii sfaramati se combina cu untul topit, apoi se apasa pe fundul vasului si se da la rece pana pregatim umplutura. Umplutura: Frisca batuta se amesteca cu dovleacul, apoi se adauga zaharul, ouale (pe rand), mierea, condimentele si sarea. Compozitia se toarna peste crusta, iar forma se tine in cuptor cca 45 min, pana cand mijlocul nu mai joaca daca miscam usor de forma (folosim si testul scobitorii). Se pudreaza cu zahar sau se orneaza cu frisca batuta.