Ceapa alba se toaca. Se amesteca cu carnea, ardeii si usturoiul tocate, se adauga sare si piper.

Se formeaza 10 chiftele mari care se aplatizeaza cat se poate de mult. Se infierbanta o tigaie in care se adauga cate putin ulei si se prajesc chiftelele pe ambele parti, doar pana se rumenesc. Se scot si se asaza in tava si se dau la cuptor unde se finalizeaza gatirea lor, 10 minute la 180 de grade C. Se asaza cate un ou pe fiecare biftec sa se faca in cuptor.

Pastele se fierb in apa cu sare. Semintele se prajesc intr o tigaie, doar cu putina sare.

In tigaia care a ramas de la biftec, se adauga vinul cu restul de condimente, otet balsamic. Se adauga pasta de tomate diluata cu putina supa si se fierbe la temperatura mare. Se adauga cate putina supa si se reduce pana la consistenta unui sos.

Servire:Tagiatellele se amesteca cu semintele de floarea soarelui si putin ulei. Se asaza pe o farfurie adanca, se asaza peste ele biftecul cu oul prajit deasupra si se adauga sos fierbinte.