Detalii Pangasius cu Pesmet, la Cuptor
Amestecati condimentele uscate si macinate. Spalati fileurile de pangasius, uscati, stropiti cu putin ulei, condimentati pe ambele parti, inclusiv cu usturoiul zdrobit, daca il folositi si treceti fileurile prin pesmet sau faina de porumb. Puneti-le intr-un vas termorezistent uns cu ulei sau tava tapetata cu hartie de copt si stropiti fiecare bucata de peste cu cate 1 lingura de ulei. Dati la cuptorul incins, pentru 20- 25 min, la 200 grade sau pana ce pestele este facut si prinde deasupra o crusta frumos rumenita. Scoateti pe servetele absorbante. Serviti cat este cald, simplu (cu lamie, optional) sau alaturi de garnitura preferata si o salata ori un sos de usturoi.
Amestecati condimentele uscate si macinate. Spalati fileurile de pangasius, uscati, stropiti cu putin ulei, condimentati pe ambele parti, inclusiv cu usturoiul zdrobit, daca il folositi si treceti fileurile prin pesmet sau faina de porumb. Puneti-le intr-un vas termorezistent uns cu ulei sau tava tapetata cu hartie de copt si stropiti fiecare bucata de peste cu cate 1 lingura de ulei. Dati la cuptorul incins, pentru 20- 25 min, la 200 grade sau pana ce pestele este facut si prinde deasupra o crusta frumos rumenita. Scoateti pe servetele absorbante. Serviti cat este cald, simplu (cu lamie, optional) sau alaturi de garnitura preferata si o salata ori un sos de usturoi.