Blat : Am mixat albusurile cu un praf de sare, am adaugat zaharul, apoi galbenusurile, biscuitii Oreo si praful Creme Ole si am mixat bine. Am tapetat o forma de tort cu hartie de copt si am turnat amestecul in forma, am dat forma la cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius. Este gata cand trece testul scobitorii. Nu este un blat inalt. Se lasa la racit.

Crema : Se pun in blender bananele, iaurtul si frisca lichida si se mixeaza bine.

Separat gelatina se pune la hidratat in apa rece. Pe baie de aburi, se pun cele 2 oua cu zaharul si se amesteca continuu pana isi dubleaza volumul, se trag de pe foc si se adauga gelatina hidratata. Acest amestec se incorporeaza in amestecul din blender.

Forma in care am copt blatul, se imbraca in folie alimentara, se pune blatul si apoi se toarna crema, se da la frigider pentru 3 ore. Apoi se scoate din frigider, se scoate din forma si se asaza pe un platou si se orneaza cu ciocolata topita. Se taie cu ajutorul unui cutit trecut prin apa fierbinte.