Am facut prima data crema, ca sa se raceasca. - am dizolvat amidonul in 100 ml lapte - zaharul l-am caramelizat - am adaugat untul si am amestecat repede cu o lingura - am adaugat si restul de lapte si am amestecat iar, de data asta cu telul - la final am pus si amidonul dizolvat si am continuat sa mestec pana s-a ingrosat crema. Toate operatiunile astea le-am facut cu cratita pe aragaz la foc mic. Clatitele stim cum se fac, deci nu mai are rost sa va dau instructiuni. Dupa ce s-au racit si ele putin, am pus o clatita in farfurie, am uns-o cu crema, am pus alta clatita si-uite-asa si tot asa pana am terminat clatitele. Am imbracat frumos cu crema si ciocolata rasa si.. gata! Pofta buna!Am facut prima data crema, ca sa se raceasca. - am dizolvat amidonul in 100 ml lapte - zaharul l-am caramelizat - am adaugat untul si am amestecat repede cu o lingura - am adaugat si restul de lapte si am amestecat iar, de data asta cu telul - la final am pus si amidonul dizolvat si am continuat sa mestec pana s-a ingrosat crema. Toate operatiunile astea le-am facut cu cratita pe aragaz la foc mic. Clatitele stim cum se fac, deci nu mai are rost sa va dau instructiuni. Dupa ce s-au racit si ele putin, am pus o clatita in farfurie, am uns-o cu crema, am pus alta clatita si-uite-asa si tot asa pana am terminat clatitele. Am imbracat frumos cu crema si ciocolata rasa si.. gata! Pofta buna! Trebuie lasat la rece cateva ore pentru a se intari crema.