Se taie carnea in bucatele de marimea ciupercutelor.

Se spala, se curata si se taie legumele in bucati potrivite de aproximativ aceeasi marime cu ciupercile .

Se taie porumbul in rondele de circa 1.5-2 cm grosime.

Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu sosul de soia, boiaua dulce afumata, curcuma si piperul proaspat macinat.

O parte din baitul optinut il amestecam cu carnea.

Pe betele de frigarui incepem sa infigem o rondea de porumb, o bucata de carne,alternam legumele cu carnea iar la capat punem iar o rondea de porumb.

Ungem frigaruiele cu bait.

Se frig frigaruile pe gratar . Ca sa se patrunda mai bine legumele si sa isi pastreze culoarea frumoasa la inceput acoperim frigaruile cu folie de aluminiu. Indepartam apoi folia de aluminiu si gatim frigaruile cat de rumene ne dorim.

Pofta buna!