Blat: 7 albusuri se bat spuma tare cu 7 linguri zahar, se adauga 100 gr cocos, 1 lingura faina si 1/2 praf de copt. Se unge o tava si se aseaza in el compozitia si se da la cuptor la copt. Crema: Se amesteca intr-un vas plicul de budinca cu plicurile de capucino si se amesteca treptat cu laptele si apoi se pune la fiert pana se ingroase. Dupa ce a racit adaugam la el rama si amestecam bine pana se omogenizeaza. Dupa ce blatul a racit punem deasupra crema de capucino si pregatim, hai sa zicem glazura ce vine deasupra cremei. Cele 7 galbenusuri se fierb cu 7 linguri de zahar pe baie de abur pana se ingroase si apoi se pune deasupra cremei de capucino. Se presara cu ciocolata razuita sau cu cacao.

Blat: 7 albusuri se bat spuma tare cu 7 linguri zahar, se adauga 100 gr cocos, 1 lingura faina si 1/2 praf de copt. Se unge o tava si se aseaza in el compozitia si se da la cuptor la copt. Crema: Se amesteca intr-un vas plicul de budinca cu plicurile de capucino si se amesteca treptat cu laptele si apoi se pune la fiert pana se ingroase. Dupa ce a racit adaugam la el rama si amestecam bine pana se omogenizeaza. Dupa ce blatul a racit punem deasupra crema de capucino si pregatim, hai sa zicem glazura ce vine deasupra cremei. Cele 7 galbenusuri se fierb cu 7 linguri de zahar pe baie de abur pana se ingroase si apoi se pune deasupra cremei de capucino. Se presara cu ciocolata razuita sau cu cacao.