Preancalziti cuptorul. Mixati iaurtul, zaharul, uleiul, zeama si coaja de lamaie pana ce zaharul este topit complet. Adaugati sarea, esenta de lamaie (optional) si pe rand ouale, mixand bine, dupa fiecare. Intr-un alt vas, amestecati faina cernuta impreuna cu praful de copt cu nuca de cocos. Inglobati treptat amestecul uscat in compozitia cu iaurt, amestecand energic sa nu se formeze cocoloase. Compozitia finala trebuie sa fie destul de moale. Turnati in tava de chec tapetata cu hartie de copt si presarati uniform stafidele / fructele uscate, taiate bucatele. Dati la cuptorul incins, pentru aproximativ 40- 45 min, la foc potrivit sau pana ce checul este copt, frumos rumenit si trece testul cu scobitoarea. Scoateti pe un gratar, pudrati imediat cu zahar praf, optional si lasati la racit. Serviti feliat.

Preancalziti cuptorul. Mixati iaurtul, zaharul, uleiul, zeama si coaja de lamaie pana ce zaharul este topit complet. Adaugati sarea, esenta de lamaie (optional) si pe rand ouale, mixand bine, dupa fiecare. Intr-un alt vas, amestecati faina cernuta impreuna cu praful de copt cu nuca de cocos. Inglobati treptat amestecul uscat in compozitia cu iaurt, amestecand energic sa nu se formeze cocoloase. Compozitia finala trebuie sa fie destul de moale. Turnati in tava de chec tapetata cu hartie de copt si presarati uniform stafidele / fructele uscate, taiate bucatele. Dati la cuptorul incins, pentru aproximativ 40- 45 min, la foc potrivit sau pana ce checul este copt, frumos rumenit si trece testul cu scobitoarea. Scoateti pe un gratar, pudrati imediat cu zahar praf, optional si lasati la racit. Serviti feliat. Poate fi servit la micul dejun este o varianta pentru pachetelul de la serviciu sau scoalapoate constitui o gustare binevenita completeaza perfect orice masa