Se freaca zaharul (250 gr) si zaharul vanilat cu galbenusurile aproximatv 20 minute, pana se topeste zaharul, dupa care se adauga margarina taiata cubulete micute. Se incorporeaza bine margarina dupa care se toarna incet-incet laptele. Dupa ce s-a format o pasta omogena se adauga faina amestecata cu praful de copt si coaja rasa de la lamaie. Atentie: Coaja de la lamaie se rade pe partea cea mai mica a razatoarei!!! Se tapeteaza o tava de chec cu hartie de copt, dupa care se pune aproximativ 65 % din compozitie. Restul se amesteca bine cu cacaua si se pune si ea peste chec. Aceasta se intinde usor cu o lingura pe toata suptafata checului si se pune in cuptorul in prealabil incins. Checul se coace la foc mediu. Intre timp se bat albusurile spuma tare cu putina sare, dupa care se adauga zaharul si se continua sa se amestece bine cu mixerul pana cand se topeste zaharul. Cand checul este aproape gata se scoate si se aseaza deasupra albusurile batute spuma. Se mai lasa la cuptor aproximativ 15 minute pana ce se intaresc albusurile si se rumenesc usor. Cand este gata se scoate din tava si se lasa sa se raceasca. Se taie feliute subtiri cu un cutit foarte ascutit.

Se freaca zaharul (250 gr) si zaharul vanilat cu galbenusurile aproximatv 20 minute, pana se topeste zaharul, dupa care se adauga margarina taiata cubulete micute. Se incorporeaza bine margarina dupa care se toarna incet-incet laptele. Dupa ce s-a format o pasta omogena se adauga faina amestecata cu praful de copt si coaja rasa de la lamaie. Atentie: Coaja de la lamaie se rade pe partea cea mai mica a razatoarei!!! Se tapeteaza o tava de chec cu hartie de copt, dupa care se pune aproximativ 65 % din compozitie. Restul se amesteca bine cu cacaua si se pune si ea peste chec. Aceasta se intinde usor cu o lingura pe toata suptafata checului si se pune in cuptorul in prealabil incins. Checul se coace la foc mediu. Intre timp se bat albusurile spuma tare cu putina sare, dupa care se adauga zaharul si se continua sa se amestece bine cu mixerul pana cand se topeste zaharul. Cand checul este aproape gata se scoate si se aseaza deasupra albusurile batute spuma. Se mai lasa la cuptor aproximativ 15 minute pana ce se intaresc albusurile si se rumenesc usor. Cand este gata se scoate din tava si se lasa sa se raceasca. Se taie feliute subtiri cu un cutit foarte ascutit. In cazul in care se lipeste bezeaua de cutit, se foloseste putina apa rece pe cutit. Este un chec delicios. Pofta buna!!!