Pentru blat:Galbenusurile sa freaca cu zahar. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

Ciocolata se topeste cu untul si apoi o picuram calduta peste galbenusuri cate putin si amestecam bine.

Adaugam faina cernuta cu praful de copt.(2 lg potrivite de faina ) La final se afauga albusurile spuma si se amesteca de jos in sus. Se pune blatul in forma de tort tapetata cu hartie de copt.

Se tine la cuptorul incins de dinainte aproximativ 35 minute. Pentru crema: Freci galbenusurile cu zaharul. Topim ciocolata cu cu untul si picuram peste galbenusuri. Dizolvam putin budincile in cateva linguri de lapte rece si punem cu restul de lapte impreuna la fiert la foc mic. Adaugam cate putin compozitia de ciocolata si galbenusuri peste lapte si mestecam in continuu pana se ingroasa.

Asamblare: Se taie blatul rece in doua. Se insiropeaza blatul. Se pune toata crema peste blatul de jos insiropat daca doriti sa glazurati tortul cu ciocolata neagra si daca il ornati altfel puteti pastra 1 sfert din crema pentru a imbraca putin tortul pe deasupra.