Cireselor le scoatem samburii si le rupem /taiem jumatati. Branza se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si nuca de cocos. Adaugam ouale intregi si omogenizam bine. Foaia de aluat se taie in doua, o parte mai mare o decupam dupa interiorul formei de chec, iar cealalta parte mai mica, doar cat sa acopere umplutura de branza. Cu surplusul de aluat, care se decupeaza dupa ce asezati partea mai mare in forma de chec, se fac grilaje zig-zag. Asezam partea mai mare in forma tapetata cu foaie de copt, o intepam cu furculita din loc in loc, adaugam cateva linguri din umplutura cu branza, asezam deasupra ei jumatati de cirese, adaugam restul de umplutura, apoi cirese. Deasupra asezam partea mica de aluat. o intepam cu furculita, apoi ungem cu galbenus de ou si asezam grilajele, ungem cu galbenus. Coacem 30 de minute la foc mediu. Dupa racire se poate taia felii.

Cireselor le scoatem samburii si le rupem /taiem jumatati. Branza se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si nuca de cocos. Adaugam ouale intregi si omogenizam bine. Foaia de aluat se taie in doua, o parte mai mare o decupam dupa interiorul formei de chec, iar cealalta parte mai mica, doar cat sa acopere umplutura de branza. Cu surplusul de aluat, care se decupeaza dupa ce asezati partea mai mare in forma de chec, se fac grilaje zig-zag. Asezam partea mai mare in forma tapetata cu foaie de copt, o intepam cu furculita din loc in loc, adaugam cateva linguri din umplutura cu branza, asezam deasupra ei jumatati de cirese, adaugam restul de umplutura, apoi cirese. Deasupra asezam partea mica de aluat. o intepam cu furculita, apoi ungem cu galbenus de ou si asezam grilajele, ungem cu galbenus. Coacem 30 de minute la foc mediu. Dupa racire se poate taia felii.