Se framanta aluatul cu cele 2 oua si faina cat cuprinde si se da la frigider pentru 1 ora.

Intre timp marinam carnea taiata cubulete cu sos de soia, vin,usturoi si condimente, o tinem la rece cam 1 ora.

Scoatem carnea si o pregatim intr-o tigaie teflonata pana se patrunde bine,o gatim in zeama in care a stat la marinat.

Din aluat intindem o foaie subtire ca de taitei si taiem fasii cam de 3 cm latime depinde de cata rabdare aveti sa-i migaliti.eu i-am facut mai mari .

Cu o pensula imbibata in apa ungem o fasie,apoi formam gramajoare de carne,iar cu o alta fasie acoperim.

Presam in jurul fiecarei gramajoare si taiem,pentru aspect e fain cu o rotita zimtata (eu nu am avut)Sosul:punem putin ulei in care calim intai condimentele pentru un gust mai intens (in afara de piper si sare) apoi ceapa tocata,sucul de rosii, clocotim 3-5 minute, saram si piperam.

Inainte de servire tragem ravioli prin unt incins .