Gelatina alba o hidratam cu 2 linguri de apa rece. Gelatina (jelee) rosie o amestecam cu doua lingurite de zahar si doua lingurite de apa rece, apoi adaugam in ea gelatina alba si le amestecam bine. Punem pe foc, intr-o craticioara, cafeaua si zaharul. Lasam focul mic, pana se topeste zaharul si adaugam gelatina. Amestecam usor, iar cand cafeaua incepe sa fiarba, luam vasul de pe foc. Pregatim borcanelele si turnam jeleul cald.

Gelatina alba o hidratam cu 2 linguri de apa rece. Gelatina (jelee) rosie o amestecam cu doua lingurite de zahar si doua lingurite de apa rece, apoi adaugam in ea gelatina alba si le amestecam bine. Punem pe foc, intr-o craticioara, cafeaua si zaharul. Lasam focul mic, pana se topeste zaharul si adaugam gelatina. Amestecam usor, iar cand cafeaua incepe sa fiarba, luam vasul de pe foc. Pregatim borcanelele si turnam jeleul cald.