Detalii Inghetata Falsa cu Coacaze Negre
Ingrediente:
-500 g iaurt gros -1- 2 maini de coacaze negre -2- 3 buc turta dulce -zahar pudra vanilat,
dupa gust -1 plic “ Finesse Vanille Bourbon” Dr,
Oetker sau 2 pliculete zahar vanilat,
ori coaja rasa de lamaie,
dupa preferinta -2- 3 linguri sirop de coacaze negre,
pentru culoare -3- 4 patratele de ciocolata,
tocate grosier -biscuiti patrati sau dreptunghiulari,
de buna calitate,
pentru servit -choco rolls,
pentru servit -coacaze negre,
pentru ornat
Pisati turta dulce. Amestecati iaurtul cu zaharul pudra, dupa gust, zaharul vanilat, ciocolata tocata grosier si turta dulce sfaramata. Spalati, scurgeti si uscati pe un prosop coacazele negre. Combinati-le cu amestecul de iaurt si omogenizati. Impartiti compozitia in doua si adaugati in una siropul pentru culoare. Turnati in forme de muffins din silicon, in straturi, alternand culorile. Dati la congelator, sa se intareasca precum inghetata, pentru cel putin 4 ore, dar mai bine de pe o zi pe alta. Scoateti inghetata prin rasturnare, pe pat de biscuiti si ornati cu cateva coacaze negre. Serviti imediat ce scoateti din congelator cu choco rolls, alaturi de cateva cubulete de ciocolata.
Pisati turta dulce. Amestecati iaurtul cu zaharul pudra, dupa gust, zaharul vanilat, ciocolata tocata grosier si turta dulce sfaramata. Spalati, scurgeti si uscati pe un prosop coacazele negre. Combinati-le cu amestecul de iaurt si omogenizati. Impartiti compozitia in doua si adaugati in una siropul pentru culoare. Turnati in forme de muffins din silicon, in straturi, alternand culorile. Dati la congelator, sa se intareasca precum inghetata, pentru cel putin 4 ore, dar mai bine de pe o zi pe alta. Scoateti inghetata prin rasturnare, pe pat de biscuiti si ornati cu cateva coacaze negre. Serviti imediat ce scoateti din congelator cu choco rolls, alaturi de cateva cubulete de ciocolata.