Pieptul de pui se taie cubulete.

Se face o marinata din 200gr apa,2linguri ulei,cimbru,piper,sare,oregano(dupa gust,eu am pus cate o lingurita,piper doar un praf)si usturoiul pisat.

Carnea se pune la marinat in aceasta compozitie 20minute.

Intre timp se curata ceapa si se toaca marunt,ardeiul se taie cubulete,rosiile la fel,se un intr-o cratita impreuna cu ciupercile in pun ulei si 1cana de apa si se lasa pe foc la distuit 15min.

Se completeaza cu apa daca este nevoie si se amesteca din cand in cand.

Se adauga carnea marinata si se mai lasa la fiert 30min pana carnea devine moale.

Spre sfarsitul fierberii se adauga boiaua,se mai condimenteaza daca este nevoie,se adauga smantana(eu am pus La Dorna lichida pt gatit) si se presara patrunjel.

Se serveste cu mamaliga sau cu piure de cartofi