Se framanta aluatul ca de paine punand intr-un castron faina la tempertura camerei si in mijlocul ei faceti groapa cu pumnul si adaugati drojdia si untul topite in apa calduta.

Apoi mai adaugati apa calduta la nevoie si framantati bine.

Apoi intindeti cu sucitorul foi rotunde si foarte subtiri.

Le coaceti intr-o tigaie gen Doubletta cu fundul gros sau un tuci,la foc potrivit, intorcand pe ambele parti.

Le scoateti sa se raceasca si pregatiti salata de legume cu maioneza.

Eu am curatat, spalat si tocat 2 andive, le-am fiert in apa cu sare si putin otet, le-am scurs, le-am racit bine si le-am amestecat cu maioneza, 2 graunti de usturoi tocati, 2 felii de ceapa tocate pestisori si carnita curatata si tocata marunt de la un picior de pui fiert.

Totul am amestecat bine si am servit in mijlocul turtitelor cu un mot de cascaval ras fin si cateva frunzulite de rucola.