lasam turcii,luam arabii la rand,asa ca executam iar reteta-n lant:))).daca am fost provocata.....am executat.asa ca aseara la ora 21 am intrat iar in bucatarie.danutzo,iete ca iese:d.

Blatul: un ou l-am mixat bine cu 100gr zahar apoi am adaugat untul topit,100ml lapte, faina cernuta impreuna cu praful de copt si cacaua,esenta de rom. Am amestecat bineCaramel: batem bine 6 oua cu 200grame zahar, apoi adaugam 800ml lapte,sarea si esenta de vanilieIntr-un vas caramelizam 5-6 linguri zahar,lasam la racit, apoi punem amestecul de oua si imediat amestecul pt.blatintroducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pt 40-45minse rastoarna pe platou doar cand este complet racitby sabinaby mihaeu am adaugat o lingura de faina in amestecul de oua il puteti orna cu ciocolata sau frisca sau il lasati ca atare daca va iese perfect. in cazul meu...pe laterale a ramas in cratita putin din caramelul format si..l-am decorat abstract=)))cu glazura de ciocolata