- Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. - Ceapa se curata, se spala si se taie cubulete. - Sunca se taie cubulete. - Se incinge untul intr-o tigaie. - Se adauga ceapa pregatita anterior. - Cand ceapa s-a calit usor se adauga sunca taiata cubulete si se lasa putin sa se rumeneasca. - Se stinge focul si se adauga la final smantana. - Se condimenteaza amestecul cu sare si piper dupa preferinte. - Se adauga sosul pregatit peste pastele fierbinti (pastele si sosul trebuie pregatite in acelasi timp pentru a putea fi servite imediat). Se amesteca usor pastele si sosul. - Se adauga la suprafata grana padano / parmezan ras pe razatoare.- Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. - Ceapa se curata, se spala si se taie cubulete. - Sunca se taie cubulete. - Se incinge untul intr-o tigaie. - Se adauga ceapa pregatita anterior. - Cand ceapa s-a calit usor se adauga sunca taiata cubulete si se lasa putin sa se rumeneasca. - Se stinge focul si se adauga la final smantana. - Se condimenteaza amestecul cu sare si piper dupa preferinte. - Se adauga sosul pregatit peste pastele fierbinti (pastele si sosul trebuie pregatite in acelasi timp pentru a putea fi servite imediat). Se amesteca usor pastele si sosul. - Se adauga la suprafata grana padano / parmezan ras pe razatoare. Cu ceva vreme in urma am primit de la mama toate revistele cu retete culinare pe care ea le-a pastrat de-a lungul anilor. Am gasit intr-una dintre ele reteta acestui sos (simplu insa delicios).