Taie un cerc de 23 cm diametru din foaie de copt.

Topeste 1 lingura de unt si periaza interiorul unei tavi rotunde cu baza detasabila.

Aseaza cercul din foaia de copt pe fundul tavii use cu unt, apoi periaza din nou baza tavii cu unt.

Tapeaza tava cu 2 linguri zahar, inlaturand excesul.

Incalzeste cuptorul la 180 C.

Topeste ciocolata si untul la bain-marie,incorporeaza romul, apoi lasa-le sa se raceasca.

Amesteca galbenusurile cu zaharul pana se ingroasa, apoi inglobeaza ciocolata si alunele de padure.

Intr-un bol separat, bate albusurile spuma.

Incorpreaza o lingura plina de albusuri in amestecul cu ciocolata, apoi incorporeaza cu grija restul de albusuri in 2 transe.

Toarna amestecul obtinut in tava pregatita.

Aranjeaza perele deasupra, cu partea taiata in jos.

Coace prajitura 40 minute, pana cand perele s-au inmuiat, iar aluatul s-a facut.

Lasa prajitura sa se raceasca putin inainte de a o scoate din tava, apoi pune-o pe o farfurie de servire si lasa-o sa se raceasca complet.

Pudreazaol cu zahar pudra si serveste-o.