un peste foarte frumos si deosebit de gustos.

Se curata calcanul se indeparteaza capul, se da cu sare si piper si se unge cu putin ulei de masline cu aroma de lamaie sau daca nu aveti puneti si putina zeama de lamaie.

Se unge un vas de yena lunguiet cu ulei.

Se incinge cuptorul.

Se aseaza pestele in vas.

Se taia legumele bastonase lunguiete si se aseza pe langa si peste calcan.

Apoi se mai da un praf de sare, sestropeste cu puti ulei si se aseaza rondelele de rosie deasupra.

Se introduce vasul la cuptor.

Se lasa pana se inmoaie legumele si se adauga 2 linguri de vin alb.

Se mai lasa putin la cuptor.

Se serveste cu patrunjel verde deasupra si legumele alaturi.

Desigur si un pahar de vin alb rece si felii de lamaie.

Este prima data cand pregatesc acest tip de peste si sunt foarte incanatata de gustul lui deosebit,este usor dulce si fara oase mici.

Este delicios si cat de curand am sa pregatesc din nou poate la gratar chiar.

Vi-l recomand si nici nu este scump!un peste a fost aproximativ 7 ron.