rapid usor si foarte gustosSe fierbe pieptul de curcan(se poate si cu pulpe cred) in apa cu putina sare apoi se lasa la racitSe taie bucatele si se condimenteaza cu sare si piperCiupercile se taie feliute si se calesc putin in ulei (eu nu am avut ciuperci si am inlocuit cu cascaval)Se ia o bucata de piept taiat si se pune cate o feliuta de cascaval deasupra si sub bucata de piept se pune ciuperca taiata 2-3 feliute ( eu nu am avut ciuperci si am inlocuit tot cu cascaval)dupa care se pune bucata de bacon peste ele si in final se pun pe felia de sunca (gigant)si se strang colturile se aduna, se pune cate o bucatica de cascaval taiat patratel sau triunghi si se prinde cu scobitoareSe pregatesc bucatile (am pregatit 8 si nu am facut decat 4,restul maine)si se pun intr-un vas de yena uns cu unt .

Se pun pungutele in vas si se mai pun bucatele de unt peste pungute, putin ulei de masline si feliute de rosiiSe da la cuptor pentru 15-20 minute.

Se servesc cu garnitura de orez sau piure sau ca si aperitivSunt grozave cu ciuperci (maine sigur iau ciuperci)