o prajitura super buna! nu pierdeti nimic daca o incercati!Blat:In albusul batut spuma se adauga zaharul si se continua mixarea pana se topeste, se adauga galbenusurile, faina cernuta, aromele si se amesteca, de jos in sus, incet pana se incorporeaza si aceasta.

Se coace un blat pana trece testul scobitoriiFoi albe: se framanta un aluat destul de vartos din care vom obtine 2 foiCrema: Ouale, zaharul, faina,cacaoa,se amesteca bine,dupa care se toarna incet, laptele,se pune pe foc la baie de aburi amestecand continuu cu telul pana se ingroase. Se lasa la racit dupa care mixam untul cu 2-3 lg zahar pudra si incepem sa adaugam putin cate putin din crema racita.

Se face un sirop din: 1cana apa si 5-6 lg zahar, 1 fiola de rom,se fierb pana se ingroasa putin. Incepem asamblarea prajiturii astfel 1 foaie alba, 1/2 din crema,blat insiropat,cealalta 1/2 crema, foaie alba, ciocolata topita,frisca!!