Pentru umplutura, omogenizati bine toate ingredientele. Daca gemul pe care il aveti este mai gros, fluidizati-l putin pe foc mic, apoi amestecati cu restul ingredientelor. Cerneti faina intr-un bol. Adaugati untul taiat cubulete, sare, iaurt si apa minerala. Incorporati toate ingredientele, fara sa framantati mult, doar cat sa se omogenizeze aluatul. Inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru cel putin 1 ora. Intindeti coca intr-o foaie dreptunghiulara, taiati in doua pe lungime si apoi in fasii pe latime. Acoperiti fasiile cu umplutura, rulati si puneti-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Puteti opta si pentru varianta: umplutura intinsa peste foaia de aluat, rulata si taiata in bucatele de circa 2 cm grosime. Dati la cuptorul preincalzit, pentru aproximativ 20- 30 min, la 180 grade sau pana ce aluatul este copt si usor rumenit. Scoateti din tava si pudrati imediat cu zahar praf vanilat. Serviti caldute sau reci.

Pentru umplutura, omogenizati bine toate ingredientele. Daca gemul pe care il aveti este mai gros, fluidizati-l putin pe foc mic, apoi amestecati cu restul ingredientelor. Cerneti faina intr-un bol. Adaugati untul taiat cubulete, sare, iaurt si apa minerala. Incorporati toate ingredientele, fara sa framantati mult, doar cat sa se omogenizeze aluatul. Inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru cel putin 1 ora. Intindeti coca intr-o foaie dreptunghiulara, taiati in doua pe lungime si apoi in fasii pe latime. Acoperiti fasiile cu umplutura, rulati si puneti-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Puteti opta si pentru varianta: umplutura intinsa peste foaia de aluat, rulata si taiata in bucatele de circa 2 cm grosime. Dati la cuptorul preincalzit, pentru aproximativ 20- 30 min, la 180 grade sau pana ce aluatul este copt si usor rumenit. Scoateti din tava si pudrati imediat cu zahar praf vanilat. Serviti caldute sau reci.