Fierbem cartofii in coaja in apa simpla.

Apoi pasam cartofii fierti bine si curatati de coaja si ii amestecam cu unt, sare, piper si 1 lingura de smantana.

Apoi tocam marunt ceapa, morcovul,ardeiul si usturoiul si le calim in putin ulei, 2 linguri acolo. Apoi adaugam si carnea tocata si amestecam din cand in cand si apoi si pasta de tomate.

Dam un praf de sare si piper si oprim focul fiindca se mai fac si in cuptor, ideea era sa mai scapam de zeama si sa capete un usor gust de caleala.

Pregatim vasul de yena uns cu unt bine de tot si apoi tapetat cu pesmet.

Punem primul strat de piure.

Apoi amestecul de carne si legume .

Apoi punem iar piureul ramas.

Deasupra de tot turnam un ou batut amestecat cu cascavalul ras si smantana.

Presaram si putina verdeata deasupra spre sfarsit.

Bagam la cuptor vasul si lasam sa se rumenesca.

Cand s-a rumenit frumos scoatem si servim calda!este deosebit de gustoasa!