Se pune frisca lichida la incalzit, dar nu trebuie sa clocoteasca, doar sa fie bine calduta.

Intre timp, se amesteca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema pufoasa si zaharul s-a topit. Se adauga lichiorul de migdale, vanilia si sarea. Se amesteca bine. Incet, si foarte putin, se toarna peste crema obtinuta, frisca incalzita.

Se toarna compozitia in formele pregatite in prealabil.(in mod normal se folosesc forme de ceramica,insa cum nu am avut,am folosit forme de tarta si 3 pahare de yena) In tava se toarna apa fierbinte sa acopere jumatate inaltimea formelor, si se dau la cuptorul preancalzit la 150gC, pentru 40-45 de minute, sau cand capata o culoare aurie.

Se scot din cuptor si se lasa la racit 4-5 ore,de preferabil pana a doua zi. Se presara zahar pe fiecare forma si se caramelizeaza zaharul cu ajutorul unei lampi speciale de bucatarie. timp de 8-10 secunde, avand grija sa nu se innegreasca zaharul.

Sau se pot carameliza asezand bolurile sub grill (focul in cuptor sa vina de sus) cam la 10 cm distanta de flacara. Lasam pana zaharul capata o culoare auriu-maronie,nu le lasati mai mult de 1-2 minute sa nu se arda zaharul prea tare.

Se poat servi atat calde cat si reci,depinde de gustul fiecaruia.