Taiem carnea de porc fasii subtiri, tocam marunt ceapa si usturoiul, taiem ardeii capia cubulete. Incalzim uleiul de arahide intr-un wok si adaugam curcuma, chimionul si curry -ul si prajim la foc mediu 3 minute. Adaugam fasiile de carne si continuam prajirea la foc mediu 10 minute. Dupa ce carnea a absorbit minunatele arome de curry, curcuma si chimion si a format un sos delicios, adaugam ceapa verde, usturoiul verde si ardeiul capia si continuam coacerea 5 minute. Adaugam sucul de rosii, bulionul de rosii, boiaua de ardei, piperul rosu, verdeturile si ardeiul iute si fierbem 10 minute. Condimentam cu sare si cu ardei iute daca mai este nevoie si incorporam galustele din couscous. Pofta Buna!Taiem carnea de porc fasii subtiri, tocam marunt ceapa si usturoiul, taiem ardeii capia cubulete. Incalzim uleiul de arahide intr-un wok si adaugam curcuma, chimionul si curry -ul si prajim la foc mediu 3 minute. Adaugam fasiile de carne si continuam prajirea la foc mediu 10 minute. Dupa ce carnea a absorbit minunatele arome de curry, curcuma si chimion si a format un sos delicios, adaugam ceapa verde, usturoiul verde si ardeiul capia si continuam coacerea 5 minute. Adaugam sucul de rosii, bulionul de rosii, boiaua de ardei, piperul rosu, verdeturile si ardeiul iute si fierbem 10 minute. Condimentam cu sare si cu ardei iute daca mai este nevoie si incorporam galustele din couscous. Pofta Buna! Servim impreuna cu o salata de creson sau salata verde cu lastari de creson condimentata cu ulei de susan si otet de orez.