Deliciosul toast frantuzesc, se poate servi dimineata la micul dejun, sau chiar ca si desert. Este simplu de preparat, ai nevoie de fructe, paine buna si oua.

Se bate oul dupa care adaugam zaharul. Prin aceasta compozitie trecem cele 4 felii de paine, intorcandu-le pe ambele parti. Scurgem surplusul de ou si apoi le asezam pe o farfurie.

Banana o feliem, si folosim parti egale ca sa umplem feliile de sandwich. Dupa ce asezam feliutele de banane pe paine lipim cele doua felii de paine si apasam pentru ca fructele sa intre bine in paine. Daca vrei sa folosesti alte fructe, poti sa pisezi banana si sa o amesteci cu celalalt fruct folosit, astfel banana va tine fructele la un loc.

Punem bucatica de unt intr-o tigaie de teflon, incalzita, si dupa ce s-a topit untul, asezam sandwich-urile in tigaie. Le lasam pana cand incep sa se prajeasca si capata o culoare aurie. Cand sunt gata, le punem pe farfurii iar deasupra, se pun afinele sau gemul de afine si o lingura de smantana buna {poti folosi si inghetata sau iaurt, in loc de smantana}Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html