Detalii Rasol de salau cu legume
Curatam pestele, il spalam si il scurgem bine(stergem) de apa,apoi il saram, piperam si condimentam, acoperim cu o folie si dam la rece cel putin 30min. Curatam legumele. Scoatem pestele de la rece, il asezam intr-o tava, punem legumele, vinul, uleiul si 400ml apa. Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor cu foc mic, pentru 40-50min., ultimile 10min. luam folia si lasam sa se rumeneasca putin . Se serveste cu maioneza de usturoi si lamaie.
Curatam pestele, il spalam si il scurgem bine(stergem) de apa,apoi il saram, piperam si condimentam, acoperim cu o folie si dam la rece cel putin 30min. Curatam legumele. Scoatem pestele de la rece, il asezam intr-o tava, punem legumele, vinul, uleiul si 400ml apa. Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor cu foc mic, pentru 40-50min., ultimile 10min. luam folia si lasam sa se rumeneasca putin . Se serveste cu maioneza de usturoi si lamaie.