Blatul:Ouale se bat spuma,se adauga zaharul si zaharul vanilat si se continuua mixarea.

La sfarsit se adauga faina amestecata cu praful de copt si daca este nevoie 1-2 linguri de apa calduta.

Se toarna in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt si se da pentru aprox.15 min.(eu am vrut la inceput sa fac un strat de ciocolata si apoi sa pun crema pentru a-i da un aspect mai interesant,dar apoi mi-a venit ideea sa-l lasa sa se arda putin,am curatat si am obtinut ceva interesant zic eu).

Blatul se rastoarna pe un prosop umed pe carew am pus zahar si se ruleaza cu grija!Crema:Laptele se pune la fiert.

Oul se mixeaza cu zaharul si apoi se adauga amidonul.

Cand laptele este caldut se toarna peste amestecul de ou si se omogenizeaza.

Se muta totul in vasul in care a fiert laptele si se pune pe foc mic la aragaz,amestecand continuu pana se ingroase ca o budinca.

Se lasa la racit.

Gelatina hidratata in zeama de lamaie se dizolva pe baie de aburi sau la microunde si se adauga cremei,omogenizand.

Cand se raceste se adauga frisca batuta si se intinde pe blat,apoi se ruleaza cu grija si se da la frigider.

Se poate orna cu frisca,zahar pudra,ciocolata.dar eu am lasat-o asa ca nu am mai apucat si era pt noi in casa