Am vazut ca a facut Roberta dar si Miha si intr-o dimi zic sa fac si eu ...se merita credeti-ma.cele 2 felii de sunca le taiati patratele.ardeiul rosu il tocati maruntel.maslinele le taiati felioare subtiri.cascavalul il dati pe razatoarea cu ochiuri mari.feliile de paine se pun intr-o tava si se dau la cuptor 10 min cat sa devina aurii.(eu le-am copt pe o tigaie din aia grill ca era sarbatoare si nu am facut la cuptor).dupa ce sunt gata le scoateti din cuptor.fiecare felie de paine se unge cu putin keiceap apoi puneti:ardeiul rosu,sunca,maslinele,iar la urma cascavalul ras.dati in cuptor inca 4-5 min cat sa se topeasca cascavalul(sau puneti vreo 2 min la microunde daca va e mai usor).apoi puneti keiceap pe deasupra si serviti.painea puteti sa nu o prajiti la inceput,ci sa puneti ingredientele si sa le dati pe urma la cuptor vreo 20 min (eu v-am zis era sarbatoare si nu am facut la cuptor de asta ...am cautat o metoda mai simpla si sa nu muncesc prea mult in acea zi...)