am primit de la soacra mea o gaina crescuta de ea si taitei facuti de ea acasa...m-am pus pe treaba.

Am spalat bine carnea si am pus-o sa fiarba in apa cu putina sare. Dupa 20 de minute am scos carnea din apa si am aruncat supa obtinuta. Am pus dinou carnea in alta apa curata impreuna cu legumele ( curatate, spalate ) sare si boabe de piper.

Am luat spuma adunata deasupra de cate ori a fost nevoie.

Cand carnea si legumele au fost bine fierte le-am scos din supa. Am strecurat supa si am pus-o din ou pe foc. Cand supa a inceput sa clocoteasca a pus in ea taiteii facuti in casa de a mea soacra. La final am potrivit de sare.

La servire am pus in supa si bucatele de morcovi...asa ne place noua sa mancam.

Carnea de gaina care a fiert in supa am dezosat-o si am prajit-o cu ou...pane.