fiindca mi-a ramas gandul la budinca cu ficatei facuta de epurasha2bb am facut si eu azi adaptata cu cartofi nu cu mamaliguta, e foarte buna o sa mai repet.

Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare cca 15 minute.

Se prepara piureul de cartofi din cartofi, unt lapte.

Se toaca ceapa marunt si se pune in cratita in cateva linguri de ulei de masline impreuna cu ficateii si lingurita de condimente pt pui si lingurita de praf de usturoi, la foc mic.

Cand ficateii au prins culoare se adauga cescuta de supa si se lasa sa fiarba la foc mic sub capac mai amestecandu-se din cand in cand pana cand sunt facuti ficateii.

Se incalzeste cuptorul la cca 240 grade.

Pureul de cartofi se intinde uniform intr-o tavita de cuptor mai adanca.

Deasupra se pun feliile de cascaval, se aduga ficateii, supa ramasa de la ficatei impreuna cu ceapa.

Ceapa se taie rondele rotunde subtiri, rosia se taie rondele, ardeiul se taie fasii subtiri.

Se adauga toate uniform peste ficatei in tava.

Cele 3 oua se bat cu furculita imoreuna cu jumatatea de cescuta lapte si se toarna deasupra.

Se da tava la cuptor cca 25-30 minute.

Se scoate se lasa sa se potoleasca si se serveste calda.