Ouale (albusele) trebuie sa le avem la temperatura camerei. Preancalzim cuptorul la 300 f (150C), asezam hartie de copt pe o tava, pregatim posul cu dui. Pe hartia de copt desenam cercuri cu diametrul de 3 cm si cu distanta de 2 cm intre ele. Intr-un vas punem albusurile si le batem bine de tot cu zaharul pus pe rand. Zaharul inainte de a-l folosi il amestecam cu coaja de lamaie si putina cacao (asta este optional) . Se bate bine, pana este foarte tare si daca ridicam batatoarele mixerului cu spuma, trebuie sa isi mentina forma exacta. Se pune meringue in posul cu dui si se umplu cecurile trasata pe hartia de copt. Umplem in asa fel incat sa formam un fund si margine cercurilor. Ele vor fi un fel de cosulete dupa coacere. Se coc in cuptorul preancalzit, timp de 25 de minute dupa care stingem aragazul si lasam in cuptor cu usa inchisa pentru inca o ora. Avem grija sa nu deschidem deloc usa cuptorului in timpul asta. Pregatim umplutura. Amestecam 4 lingurite de zahar cu o lingura de cacao. In alt vas micut combinam branza si vanilia dupa care adaugam amestecul de zahar/cacao si suficient lapte/frisca lichida ca sa obtinem o crema pe care o putem intinde. Se scot cosuletele din cuptor, se aseazam pe o tava si se umplu cu cema de branza. Deasupra cremei asezam fructele frumos colorate si servim. Eu am amestecat cacaoa in bezea inainte de a o pune in tava si crema am folosit din crema de la prajitura Fantezi cu nuca pe care am adunat-o din tava in care s-a scurs ganasul cand am decorat prajitura. Fructe proaspete nu am avut, asa ca am folosit struguri fierti in ceai. Au fost foarte buna si asa chiar daca nu au avut aspectul comercial care trebuiaOuale (albusele) trebuie sa le avem la temperatura camerei. Preancalzim cuptorul la 300 f (150C), asezam hartie de copt pe o tava, pregatim posul cu dui. Pe hartia de copt desenam cercuri cu diametrul de 3 cm si cu distanta de 2 cm intre ele. Intr-un vas punem albusurile si le batem bine de tot cu zaharul pus pe rand. Zaharul inainte de a-l folosi il amestecam cu coaja de lamaie si putina cacao (asta este optional) . Se bate bine, pana este foarte tare si daca ridicam batatoarele mixerului cu spuma, trebuie sa isi mentina forma exacta. Se pune meringue in posul cu dui si se umplu cecurile trasata pe hartia de copt. Umplem in asa fel incat sa formam un fund si margine cercurilor. Ele vor fi un fel de cosulete dupa coacere. Se coc in cuptorul preancalzit, timp de 25 de minute dupa care stingem aragazul si lasam in cuptor cu usa inchisa pentru inca o ora. Avem grija sa nu deschidem deloc usa cuptorului in timpul asta. Pregatim umplutura. Amestecam 4 lingurite de zahar cu o lingura de cacao. In alt vas micut combinam branza si vanilia dupa care adaugam amestecul de zahar/cacao si suficient lapte/frisca lichida ca sa obtinem o crema pe care o putem intinde. Se scot cosuletele din cuptor, se aseazam pe o tava si se umplu cu cema de branza. Deasupra cremei asezam fructele frumos colorate si servim. Eu am amestecat cacaoa in bezea inainte de a o pune in tava si crema am folosit din crema de la prajitura Fantezi cu nuca pe care am adunat-o din tava in care s-a scurs ganasul cand am decorat prajitura. Fructe proaspete nu am avut, asa ca am folosit struguri fierti in ceai. Au fost foarte buna si asa chiar daca nu au avut aspectul comercial care trebuia