Topeste drojdia in lapte, apoi pe o plansa pune faina in forma de fantana, adauga zaharul tos, zaharul vanilat, ouale, coaja de lamaie, sarea si untul topit. Framanta bine, adaugand cate putin laptele, pt cel putin 10 minute. Pune la dospit in loc cald pana isi dubleaza volumul (circa 2 ore). Intinde o foaie patrata de 5mm grosime iar cu ajutorul unui pahar (diametru 8 cm) taie 48 discuri. Apoi cu ajutorul unui pahar (diametru 4 cm) taie 24 discuri. In mijlocul discurilor mici fa 2 foruri, creaza astfel narile purcelusilor. Cu aluatul ramas taie triunghiuri, nu prea mari, formand urechile. In mijlocul discurilor mari pune cate o lingurita de Nutella, unge marginile cu apa si suprapune un alt disc mare. Unge cu ou batut lipeste narile si urechile, unse si acestea cu ou batut. Pune pe o tava cu hartie de copt si da la dospit pt. 40 min, apoi da la copt pt 10-15 min in cuptorul cald la 190 . Cand se racesc pune boabele de cafea pt a forma ochii.

Topeste drojdia in lapte, apoi pe o plansa pune faina in forma de fantana, adauga zaharul tos, zaharul vanilat, ouale, coaja de lamaie, sarea si untul topit. Framanta bine, adaugand cate putin laptele, pt cel putin 10 minute. Pune la dospit in loc cald pana isi dubleaza volumul (circa 2 ore). Intinde o foaie patrata de 5mm grosime iar cu ajutorul unui pahar (diametru 8 cm) taie 48 discuri. Apoi cu ajutorul unui pahar (diametru 4 cm) taie 24 discuri. In mijlocul discurilor mici fa 2 foruri, creaza astfel narile purcelusilor. Cu aluatul ramas taie triunghiuri, nu prea mari, formand urechile. In mijlocul discurilor mari pune cate o lingurita de Nutella, unge marginile cu apa si suprapune un alt disc mare. Unge cu ou batut lipeste narile si urechile, unse si acestea cu ou batut. Pune pe o tava cu hartie de copt si da la dospit pt. 40 min, apoi da la copt pt 10-15 min in cuptorul cald la 190 . Cand se racesc pune boabele de cafea pt a forma ochii.