Blat Cerneti impreuna faina, praful de copt, cacao si budinca instant de ciocolata. Bateti albusurile spuma tare cu din cantitatea de zahar. Separat frecati galbenusurile cu restul de zahar pana ce se albesc, devin cremoase si zaharul este topit. Amestecati cele doua compozitii. Inglobati apoi, amestecul cu faina si uleiul. Omogenizati prin rasturnare. Turnati compozitia intr-o tava rotunda (diametrul 26 cm) tapetata cu hartie de copt si nivelati. Dati la cuptorul preancalzit pentru aproximativ 50- 60 min, la 180 grade sau pana ce blatul este copt si trece testul cu scobitoarea. Lasati la racit pe un gratar, apoi puneti crema intr-un singur strat. Crema Mixati ingredientele pana obtineti o crema pufoasa. Glazura Topiti la bain- marie ciocolata impreuna cu cacao, apa si zahar, amestecand mereu. Luati de pe foc si inglobati untul. Lasati sa se racoreasca bine, apoi turnati peste crema.

Blat Cerneti impreuna faina, praful de copt, cacao si budinca instant de ciocolata. Bateti albusurile spuma tare cu din cantitatea de zahar. Separat frecati galbenusurile cu restul de zahar pana ce se albesc, devin cremoase si zaharul este topit. Amestecati cele doua compozitii. Inglobati apoi, amestecul cu faina si uleiul. Omogenizati prin rasturnare. Turnati compozitia intr-o tava rotunda (diametrul 26 cm) tapetata cu hartie de copt si nivelati. Dati la cuptorul preancalzit pentru aproximativ 50- 60 min, la 180 grade sau pana ce blatul este copt si trece testul cu scobitoarea. Lasati la racit pe un gratar, apoi puneti crema intr-un singur strat. Crema Mixati ingredientele pana obtineti o crema pufoasa. Glazura Topiti la bain- marie ciocolata impreuna cu cacao, apa si zahar, amestecand mereu. Luati de pe foc si inglobati untul. Lasati sa se racoreasca bine, apoi turnati peste crema. Serviti portionata.